user_mobilelogo

Verde Industriale

The aim of this project is to give a strong personality to the anonymous yard of Grottini s.n.c.’s new showroom. Water is the main character. The dull cement wall is the support for a sweet and impulsive waterfall that cheers up and cools down the area (waterfall: 3 x16 m). Light is an essential element in this project and reflects the style of this composition. Light is used essentially to create special atmospheres and emotions.

 

 

 

 

 

ozio_gallery_nano

 

facebook google plus linkedin houzz

tutto il materiale presente in questo sito è protetto dal DIRITTO D’AUTORE come da LEGGE N. 633 del 22/04/1941 e successive modifiche: DPR 19/79 - Dlgs 154/97 - Legge 248/2000
nonché dalle normative internazionali: Convenzione Internazionale di Berna, Convenzione Universale del diritto d’autore e Direttiva 93/98/cee

Privacy Policy Cookie Policy

This site uses cookies, including third party: clicking Agree or continuing the navigation consent to the cookies