user_mobilelogo

Planimetria - Tra rigore e spontaneità

This green space lies on the foot of a medieval village perched on the top of a hill. According to the customers’ wishes, the previous garden has been redeveloped and divided into areas featuring different views and blooms throughout the year. First of all, some existing olive trees have been repositioned and the land has been moved to get flat areas. Small walls in white stone have been used to outline and join the crags.

Resting areas, paved in dry stone, pergolas, furnishings and proper lighting invite us to enjoy and experience the garden in all its parts all over the year.

 

ozio_gallery_nano

 

facebook google plus linkedin houzz

tutto il materiale presente in questo sito è protetto dal DIRITTO D’AUTORE come da LEGGE N. 633 del 22/04/1941 e successive modifiche: DPR 19/79 - Dlgs 154/97 - Legge 248/2000
nonché dalle normative internazionali: Convenzione Internazionale di Berna, Convenzione Universale del diritto d’autore e Direttiva 93/98/cee

Privacy Policy Cookie Policy

This site uses cookies, including third party: clicking Agree or continuing the navigation consent to the cookies